Menü

Daikin FTX50GV / RX50GV inverteres klíma

Ár:
412.743 Ft (324.994 Ft + ÁFA)
Típus Oldalfali Split klíma
Működési elv Inverteres
Energia osztály A
Ajánlott szobaméret 54 m2
Hűtő teljesítmény 5,0 kW
Fűtő teljesítmény 5,0 kW
Teljesítmény felvétel hűtés 1550 W
Teljesítmény felvétel fűtés 1600 W
Inverteres működési intervallum hűtésnél 1,7 - 6,0 kW
Inverteres működési intervallum fűtésnél 1,7 - 7,7 kW
Önsúly beltéri / kültéri 12 / 48 kg
Méretek beltéri / kültéri 290x1050x238 / 735x825x300 mm
,
Nyomtatási nézet

Leírás és Paraméterek

 

Automatikus üzemmódváltás: A klímaberendezés automatikusan kiválasztja az üzemmódot az általa mért hőmérséklet és a beállított hőmérséklet függvényében.(hűtő-fűtő modelleknél)
Titán apatit fotokatalikus légtisztító szűrő: Ez egy antibakteriális és szagtalanító hatású szűrő, amely hatékonyan semlegesíti a cigaretta vagy a háziállatok szagát, emellett megelözi a szűrőben felfogott baktériumok, vírusok és mikrobák elszaporodását is.
Függőleges és vízszintes automatikus legyező mozgás: A beltéri egység terelő zsalujának legyező mozgása komfortosan, huzat nélkül képes kellemes hőmérsékletet biztosítani a helyiség távolabbi részeiben is.(vízszintes csak az 50,60 és 71-es modelleknél)
Nagy teljesítményű üzemmód: Ez a funkció a kívánt hőmérséklet gyors elérését segíti elő. Így a klímaberendezés sokkal korábban eléri akár hűtés, akár fűtés üzemmódban a beállított értéket.
Komfort légszállítás: Az új fejlesztésű légbefúvó lamelláknak köszönhetően huzatérzet teljesen megszüntethető.  
24 órás időzítő: A légkondicionáló ki-és bekapcsolása 24 órás időintervallumban beállítható a távirányíton található gombok segítségével.
Csendes üzemmód: A Daikin klímák fontos erénye a csendes működés, amely ezzel a funkcióval még jobban érvényesíthető, így a készülék zajszintje 3 dB(A)-val csökken. A csendes üzemmód a távirányítón egyetlen gomb megnyomásával aktiválható.
Éjszakai üzemmód: Alváskor az emberi test természetes működését követve az éjszaka folyamán a berendezés a helyiség hőmérsékletét a test hőmérsékletéhez igazítja. Ez azt jelenti, hogy a hőmérséklet fokozatosan csökkenni fog 2 C-kal a ciklus kezdetétől számított 3 órán keresztül és fokozatosan emelkedik újra az eredetileg beállított értékre 1 órával a felébredés előtt.
Öndiagnózis: Abban az esetben, ha a klímaberendezés hibát észlel, automatikusan öndiagnozist indít.
Automatikus újraindítás: A klíma egy esetleges áramszünet után újraindul az előzőleg beállított értékeket megtartva.
Szárító program: Ezzel a programmal a klíma képes a nyáron kellemetlen közérzetet okozó magas nedvességtartalom kivonására a helyiségből. A megfelelő páratartalom elejét veszi az atkák és baktériumok szaporodásának.
Korrózióvédő bevonat: A kültéri egység hőcserélője korrózióálló réteggel van bevonva.
,kosarba rakom ,Klíma Szaküzlet